Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesat e KMSH, lë në fuqi ligjin për kompensimin e pronave

Gjykata Kushtetuese lë në fuqi ligjin për kompensimin e pronave, duke rrëzuar kështu kërkesat e KMSH.

Komuniteti Mysliman Shqiptar kërkoi në padi shfuqizimin e disa neneve të ligjit të ndryshuar në tetor të vitit të kaluar, si dhe të një serie vendimesh të këshillit të ministrave, që janë nxjerrë para dhe pas këtyre ndryshimeve në zbatim të këtij ligji.