Gjenden 70 mina në një pyll në Gjakovë

Policia e Kosovës raporton që një person ka njoftuar që në një pyll të një fshati në Gjakovë, kishte hasur disa mjete të pashpërthyera.

E pas daljes së njësive policore dhe ato të FSK-së në vendin e ngjarjes, kanë bërë tërheqjen e 70 copave të mjeteve të dyshuara (minë E-3).

“Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se në pyll të fshatit kishte hasur në disa mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të dyshuara (minë E-3) në mënyrë të sigurte”, thuhet në raport.


Shtuar 29.11.2021 11:15