Garda i kërkon të hapë çantën, Ina Zhupa kundërshton: Po nuk pati gjë çdo bëni? Do hani…

Deputetja e PD-së, Ina Zhupa është ndalur për kontroll nga punonjësit e  Gardës. Ata i kanë kërkuar asaj të hapë çantën, pasi e kaloi në skaner dhe kjo gjë u kundërshtua nga deputetja Zhupa.

Debati:

Punonjësit e Gardës: Kalojë prapë në skaner

Zhupa: Kam dy vite deputete dhe s’më ka prekur kush sendet personale.  Nuk bëhet llaf të hap çantën.

Dogjani: A e kaloi në skaner?!

Zhupa: Po nuk pati gjë, ca do bëni? Do hani…Hape rrugën, nuk e hap cantën. E kalova në skaner.


Shtuar 4.12.2023 10:12