Gabimi që bëjnë të gjithë gjatë një dushi, pjesa që asnjëherë nuk pastroni si duhet

Një dush është gjithmonë i mirë për ne. Dhe të tjerëve, sigurisht, që nuk duhet të na durojnë pas ndonjë aktiviteti sportiv. Gjithashtu na relakson pas një dite të vështirë në punë. Me pak fjalë, një banjë është gjithmonë zgjidhja për çdo gjë të keqe.

Por shumica prej nesh nuk e shijojnë atë aq sa duhet dhe kjo na lëndon. Çfarë nënkuptojmë? Në vend që ta bëjmë punën siç duhet, pra të pastrojmë veten siç duhet, ne lahemi sa më shpejt që të mundemi.

Kur lahemi, nuk pastrojmë vetëm flokët ose lëkurën. Për shembull…Duhet të jemi të kujdesshëm me një pjesë të caktuar të trupit tonë. Çfarë është kjo?

Këmbët tona dhe konkretisht midis gishtërinjve tanë, pasi aty “festojnë” kërpudhat.


Shtuar 11.05.2023 18:23

Tags: ,