Forcat policore në veri, pas vendosjes së kontenjerëve në Jarinje (FOTO LAJM)

Në një nga pikat kufitare në veri të vendit, në Jarinje, sipas medieve lokale serbe janë vendosur disa kontenjerë. E gjitha kjo për të përmirësuar kushtet e punjonjësve të policisë kufitare.

Për vendosjen e këtyre kontenjerëve ishte përkujdesur policët e Kosovës që gjithçka të shkonte si duhet. Madje, nga ajo që shihet, kontenjerët janë vendosur aty ku vite më parë të tjerë ishin djegur nga serbët lokalë.

Këtë e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës për këtë medie serbe, duke u thënë se po bëhet vetëm për përmirësim kushtesh, ngaqë “policia kufitare e ka pasur vetëm një zyrë Leposaviq”.

Por, e ashtuquajtura Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë ka alarmuar serbët lokalë dhe të tjerë, se i gjithë ky aksion po bëhet për t’iu hequr targat shtetasve serbë.


Shtuar 20.09.2021 08:47