Familja e Mateos surprizohet sërish, merr dhuratë nga piktori shkodran portretin e 8-vjeçarit

Pas pikturës së parë, familja e Mateos së vrarë në Fier, ka marrë një tjetër dhuratë. Një piktor nga Shkodra i ka dhuruar familjes së tij një pikturë gjigante ku shihet portreti i vogëlushit i buzëqeshur dhe me sytë që i ndrijnë.

Ndonëse nuk mund t’jua kthejnë djalin, por njerëzit po përpiqen në mënyra nga më të ndryshmet t’u kthejnë buzëqeshjen familjarëve të tij./albeu.com

 

Shtuar 3.12.2021 17:34