EMRAT/ Sërish ndryshime në Policinë e Shtetit, emërohen shefa të rinj në komisariate

Drejtori i Policisë së Shtetit, Gledis Nano ka ndryshuar shefat e komisariateve.

Shefat e rinj janë:

1. Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1

2. Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2

3. Altin Lila – Komisariati nr. 3

4. Petrit Halo – Komisariati nr. 4

5. Oliger Torba – Komisariati nr. 5

6. Sali Skura – Komisariati Shijak

7. Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë

8. Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

9. Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

10. Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë


Shtuar 27.10.2021 14:04