Ekzekutimi i Behar Sofisë, SPAK kërkon 7 vite burg për bashkëpunëtorin e drejtësisë dhe 30 vite për të pandehurit e tjerë

7 vite burg është kërkuar për Ernejt Shytin, ekzekutorin e Behar Sofias.

Shyti është kthyer në bashkëpunëtorin e drejtësisë, ndaj dhe për të është dhënë një dënim më i ulët. Për të gjithe të tjerët është këruar dënimi me nga 30 vite burg.

Më konkretisht për Skënder Vathi, 54 vjeç, lindur në Arrameras, Fushë Krujë dhe banues në Tiranë, Leonar Xhixha, 30 vjeç, lindur dhe banues në Arrameras, Fushë – Krujë, i dënuar më parë për veprën penale “Vrasja me paramendim” ngelur në tentativë dhe Xhuljano Visha, 28 vjeç, i dënuar më parë për veprën penale “Vjedhja”.

 

 


Shtuar 5.12.2023 16:44