E vogla e Miriamit dhe Albanit ka ditëlindjen, këngëtari e uron me fjalët më të ndjera

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani janë prindër të dy fëmijëve, vajzës Ameli dhe djalit Duam.

Sot në Ditën e Flamurit në familjen e tyre ka 2 festa, vajza e tyre Ameli ka ditëlindjen dhe mbush 8 vjeç.

Këngëtari e ka uruar vajzën e tij me fjalët më të ndjera, Amelia është bërë 8 vjeçe, ndërsa Albani është bërë nostalgjik për të bijën, pasi koha sipas tij ka kaluar si një përplasje qepallash.

Albani: Ishte si sot mëngjes, 28 nëntor, 2018 kur ti bëheshe 3 vjeçe dhe festonim bashkë ditëlindjen tënde dhe Festën e Flamurit! Sot ti bëhesh 8 dhe unë nostalgjik, reflektoj për kohën që si një përplasje qepallash kalon pa ndjerë dhe pa kuptuar! Uroj shumë të jetoj me vetëdije çdo sekondë, çdo minutë, çdo ditë, muaj e vit të jetës tënde duke qenë aty, dorë për dorë apo në sfond duke të parë se si rritesh, gëzon dhe përgatitesh për sfidat e jetës! Të do babi shumë!”

Albani gjthashtu ka dhe një urim për të gjithë shqiptarët në këtë ditë të veçantë: “Gëzuar Festën e Flamurit miq, uroj ta nderojmë Shqipërinë e të jemi shtetas të denjë duke u përkujdesur për të, ashtu siç ajo na nderon me historinë e pasur dhe bukuritë e saj.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alban Skenderaj (@albanskenderaj)


Shtuar 28.11.2023 12:25