E trishtë në Kosovë, Covid-19 i merr jetën të miturit

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 6 viktima nga COVID-19, raporton Gazeta Express.

Kështu është bërë e ditur nga Ministria e Shëndetësisë.

Ky ilaç shtëpiak ka të gjitha shanset për të vrarë prostatitin

Në mesin e viktimave është edhe një djalë nën moshën 9 vjeçare nga Prizreni.

Viktimë është edhe një person i moshës 50-59 vjeçare, dy persona të moshës 70-79 vjeçare dhe dy të moshës mbi 80 vjeç.

Dy nga viktimat janë nga Gjilani, një nga Mitrovica, një nga Deçani dhe një nga Kaçaniku./Express

Shtuar 27.01.2022 17:10