E shpallën “non grata”, Berisha tregon dy rastet që i ka thënë “JO” Amerikës

Ish-kryeministri Sali Berisha refuzon të pranojë perceptimin publik se ai ka pasur marrëdhënie të vështira me shumicën e ambasadorëve amerikanë.

Berisha: Absolutisht jo. Kam pasur marrëdhënie shumë të mira me Marsi Ris, një zonjë e vërtetë. Marisa Lino u largua nga Shqipëria Bob Froik. Nuk bëj kuadrin e SHBA. Çdo njeri është përgjegjës për qëndrimet e tij. U largua pa përfunduar misionin dhe këtu u soll Robert Frouik, ish-këshilltar i tre presidentëve.

Në “PolitikOn” ai tregoi se pse marrëdhëniet ish-ambasadorin Arvizu nuk u mbyllën mirë siç u nisën.

Berisha: As shqiptarët dhe as të huaj nuk do të gjesh kurrë që të thotë se Sali Berisha nuk më respektoi. Ky është një ligj i hekurt për mua. Nëse më thua për gjëra që janë të pamundura dhe dalin jashtë asaj që është mandati yt. /oranews

 


Shtuar 27.05.2021 22:58