E rrëmbyen me bujë, forcat ruse lirojnë kryebashkiakun ukrainas

Forcat ruse kanë liruar kryebashkiakun e rrëmbyer të Melitopolit, Ivan Fedorov.

Kryebashkiaku u rrëmbye me bujë disa ditë më parë dhe deri më tani janë rrëmbyer dy kryebashkiakë.