E rëndë në Pejë, dhunojnë dhëndrin e tyre dhe e hedhin në lumë

Tre persona kanë ushtruar dhunë fizike ndaj dhëndrrit të tyre dhe më pas e kanë hedhur atë në lumë. Ngjarja e rëndë ka ndodhur sot në qytetin e Pejës.

Mediat e Kosovës shkruajnë se dyshohet se burimi i konfliktit ishte një mosmarrëveshje mes këtij të fundit dhe gruas së tij, motrës së autorëve.

Ende nuk dihet se çfarë mund të ketë ndodhur më dhëndrrin e dhunuar, pasi është hedhur në lumin “Bistrica”.

Nga Policia e Kosovës nuk bëhet me dije nëse ndaj tre dhunuesve është ndërmarrë ndonjë masë.


Shtuar 26.11.2022 21:09