SPAK aksion në Kadastrën e Tiranës, në pranga 3 zyrtare

SPAK dhe Policia e shtetit kanë zhvilluar një aksion ne zyrat qendrore te hipotekës në Tiranë.

Deri më tani janë arrestuar 3 prej persona, teksa dyshimet janë se kanë falsifikuar dokumente për pronat dhe kanë marrë para.

Ndërkohë, bëhet e ditur se janë lëshuar 5 urdhër arreste, ku janë ekzektuar 3, ndërsa operacioni është ende në vijim e sipër.


Shtuar 26.07.2021 19:32