Nuk shkoi në Kuvend, Kasami përjashton Kastriot Rexhepin nga Lëvizja Besa

Lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka njoftuar se ka përjashtuar Kastriot Rexhepin nga të gjitha funksionet partiake.

“Kastriot Rexhepi i cili ditë më parë nuk u paraqit në kuvend, për të mbështetur mocionin e mosbesimit të qeverisë, me çka i njëjti veproi në kundërshtim me vendimin e partisë me ç’rast dëmtoi rëndë edhe prestigjin e partisë, Lëvizja BESA, respektivisht unë si Kryetar partie, konform normave statutore përkatësisht nenit 14 paragrafit 3 pika 3.3 të Statutit të Lëvizjes BESA, anëtarin e lartëpërmendur e përjashtoj nga të gjitha pozicionet partiake dhe të qenurit anëtar i Lëvizjes BESA. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, shkroi Kasami në Facebook.


Shtuar 12.11.2021 17:05