Duhet bërë dush në darkë apo në mëngjes? Zbulojeni tani!

Dilema se nëse duhet bërë dush në mëngjes apo në darkë, është një dilemë e shumë njerëzve.

Por, shkencëtarët i kanë dhënë përfundimisht përgjigje kësaj pyetje.

Sipas shkencës, ata që bëjnë dush natën janë duke bërë gjënë e duhur.

Sipas një hulumtimi, studiuesit morën nëntë gra dhe i ndanë në tri kategori gjumi. Grupi i parë bëri një dush të ngrohtë para se të shkonte në shtrat, i dyti bëri një dush të nxehtë nga këmbët para se të shkonte në shtrat, dhe e treta nuk bëri asgjë.

Gratë që bënë një banjë të plotë ose një banjë nga këmbët ranë në gjumë më shpejt, dhe vetë-raportuan gjumë më të mirë.

Pra, përfundimisht dushin duhet ta bëni në darkë.


Shtuar 10.11.2022 07:33

Tags: ,