Dodik: Ngjarjet në Kosovë treguan hipokrizinë e bashkësisë ndërkombëtare

Presidenti i Republikës Srpska Milorad Dodik ka thënë se mbështet plotësisht presidentin Aleksandër Vuçiç dhe udhëheqjen e Serbisë në menaxhimin e matur dhe korrekt të situatës së krizës në Kosovë.

“Të gjitha këto ngjarje tregojnë hipokrizinë e bashkësisë ndërkombëtare, e cila mbështet lëvizjet e Albin Kurtit për të fajësuar serbët dhe Serbinë për situatën në Kosovë dhe Metohi. Besoj se masat e paralajmëruara që do të ndërmerren nga lidershipi i Serbisë do të jenë në interes të paqes dhe stabilitetit për Serbinë dhe popullin serb”, ka shkruar Dodik në rrjetin social X.

Ai shtoi se përkrah popullin serb në Kosovë, i cili po përjeton terror të madh, duke thënë se e di se është e vështirë të qëndrosh i qetë dhe i qetë, por është e nevojshme në këtë moment.


Shtuar 25.09.2023 09:15