Ç’po ndodh sot me euron, me sa shiten dhe blihen monedhat e tjera

Sot, më 18 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.3 lekë dhe shitet me 100.4 lekë.

Euro blihet me 106 lekë dhe shitet 106.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110 lekë, ndërsa në shitje me 111.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 122.3 lekë dhe shitet me 123.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.3 lekë, ndërsa në shitje me 75 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:


Shtuar 18.09.2023 13:39