Covid bën “kërdinë” në Maqedoni, sa është bilanci i 24-orëve të fundit

18 viktima dhe 389 persona pozitivë janë regjistruar në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Ministria e Shendetësisë njofton se në 24 orët e fundit Maqedoni janë realizuar 2633 testime.

Gjithashtu 317 të shëruar plotësisht nga virusi. Viktima më e re në moshë është një person 35-vjeç nga Shkupi.

Ministria kanë sqaruar se sa i takon viktimës 35-vjeçare ka qenë i diagnostikuar edhe me probleme të tjera shëndetësore./albeu.com/