U zhduk në mënyrë misterioze, shfaqet si rrallëherë në publik gruaja e Kim Jong Un

Gruaja e Kim Jong Un është shfaqur si rrallë herë në publik. Zonja e Parë e Koresë së Veriut Ri Sol Yoo, shoqëroi Kim Jong Un në një shfaqje teatrale në Pyongyang, të mërkurën.

Sipas medias shtetërore, kjo është hera e tretë brenda një viti që gruaja e liderit shfaqet në publik pas një mungese të gjatë nga jeta publike. Ri Sol Yu u martua me Kim në 2009 dhe ka tre fëmijë me të.

Në Teatrin e Arteve të mbushur me Mansudae, Kim, gruaja e tij, zyrtarë të lartë të regjimit dhe shumë ushtarë ndoqën një shfaqje që u kërkonte grave dhe vajzave të ishin besnike ndaj Partisë së Punëtorëve dhe Forcave të Armatosura të vendit.

Fotografitë e publikuara nga media shtetërore e regjimit dhe agjencia zyrtare e lajmeve e Koresë së Jugut Yonhap News Agency bëjnë përshtypje se të gjithë ata që ishin të pranishëm kishin maska ​​koronavirus përveç Kim, gruas së tij dhe zyrtarëve të lartë.

Shtuar 7.05.2021 07:05

Tags: