U bë publik, si duket urdhri për kontrollin e shtëpisë së Trump, shumë faqe të redaktuara

Asgjë më shumë nga ç’pritej. Urdhri për të kontrolluar shtëpinë e ish-presidentit amerikan Donald Trump në Mar-a-Lagoo, është i mbuluar me redaktime.

Nga 38 faqet e deklaratës së pavulosur, 21 janë kryesisht ose tërësisht të redaktuara, sipas BBC.

Disa faqe duken kështu:

Siç shpjegoi gjykata në një dokument të mëparshëm të pavulosur, deklarata është redaktuar masivisht për të mbrojtur dëshmitarët dhe hetimin në vazhdim.