Samiti i G7, Biden ka një dhuratë të veçantë për kryeministrin Johnson (FOTO LAJM)

Presidenti amerikan Joe Biden i ka dhuruar një biçikletë Kryeministrit britanik Boris Johnson në samitin e G7.

BBC shkruan se biçikleta është bërë posaçërisht për Johnson, duke vendosur në të edhe ngjyrat e flamurit të Anglisë.

Përveç biçikletës, Biden i ka dhuruar edhe një helmet Johnson, me flamurin e Anglisë dhe SHBA-së në të. Kjo biçikletë është bërë për disa ditë, edhe pse për prodhimin e një biçiklete të tillë duhen rreth 18 muaj kohë.

 


Shtuar 13.06.2021 13:58