Putin firmos dekretin për ti dhënë ukrainasve nënshtetësinë ruse me procedura të shpejta

Presidenti rus, Vladimir Putin ka nënshkruar një dekret, i cili u mundëson banorëve të zonave të kontrolluara në Ukrainë nga ushtria ruse të marrin me proceduar të lehta nënshtetësinë ruse.

Skynews raporton se bëhet fjalë për zonat ukrainase si Zaporizhzhia dhe Kherson.

Shtuar 25.05.2022 13:26