Policët ngjiten në ndërtesën 54-katëshe për të shpëtuar 33-vjeçaren në New York

Pamjet e një videoje të publikuar nga polica e New York tregojnë shpëtimin e një gruaje 33-vjeçe e cila u var në një ndërtesë 54-katëshe. Shpëtimi dramatik i gruas 33-vjeçare ndodhi të mërkurën e kaluar në një ndërtesë në Midtown në East.

Siç raportohet nga mediat e huaja grua e shqetësuar ishte e varur në qoshe mes dy xhamave, e cila u shpëtua nga policët që dolën nga pjesa e jashtme e xhamit.

Autoritet thonë se pasi u shpëtua, ajo u dërgua në një vend të sigurt dhe deri më tani, nuk dihet arsyeja që detyroi 33-vjeçarn të merrte këtë veprim ekstrem.

 


Shtuar 7.05.2024 20:33

Tags: