I vendos flakën vetes përpara ambasadës izraelite në Uashington, dërgohet në spital me djegie të rënda

Sky news ka raportuar se, një person në SHBA i ka vënë flakën vetes përpara ambasadës izraelite në Uashington DC.

Zjarrfikësit kanë mbërritur në orën 13:00 dhe kanë shuar zjarrin, thanë autoritetet.

Ai u transportua në spitalin rajonal me lëndime të rënda dhe të rrezikshme për jetën.


Shtuar 25.02.2024 22:11