Bilanc tragjik në Gaza, mbi 37 mijë palestinezë janë vrarë që nga fillimi i luftës

Të paktën 37,551 palestinezë janë vrarë që nga 7 tetori, tha të shtunën ministria e shëndetësisë e Gazës. Ndërsa 85,911 të tjerë kanë mbetur të plagosur.

Gjithsej 101 palestinezë janë vrarë dhe 169 janë plagosur në 24 orët e fundit.


Shtuar 22.06.2024 12:12

Tags: ,