“Babai mungonte në shtëpi, nëna ishte narciste!” Jennifer Lopez flet për prindërit e saj

Në dokumentarin e saj të ri “The Greatest Love Story Never Told”, Jennifer Lopez ka bërë një rrëfim të veçantë për fëmijërinë e saj dhe të dashurisë me dashuri.

Këngëtarja, e cila u rrit në Bronx me dy vëllezër e motra, pohoi se nuk kishte marrë mjaftueshëm dashuri nga prindërit e saj.

“Duke u rrit, unë gjithmonë kërkoja që të më bënte të dihesh e dashuruar. Unë isha fëmija i mesëm, jo ​​më i vogli, jo i pari i lindur dhe ju thjesht humbisni në mes të gjithë kësaj“, thekson JLo.

Duke iu referuar prindërve të saj, Guadalupe Rodriguez dhe David Lopez , të cilët u divorcuan në vitet ’90, Lopez tha: “Ndihesha shumë e pas dore nga babai im sepse ai punon gjithmonë natën dhe pastaj flinte gjithë ditën dhe nuk ndihesha sikur kisha. një lidhje të mirë me të. Nëna ishte narciste, në qendër të vendit, personi ishte ‘shpirti’ që feston.

Më shumë për nënën, Jennifer Lopez: “Ajo është një grua që ka shumë gjëra që ka ndërlikuar dhe probleme përsipër, që nuk është e pavarur dhe të mos mbështesë një mashkull. Ajo bëri atë që duhej të bënte për të mbijetuar dhe kjo e bëri atë të fortë, por gjithashtu bëri të egër”.

Pavarësisht fëmijërisë, Jennifer Lopez tashmë është afruar më shumë me të atin.