“Boshatiset” Durrësi, moti i keq tremb pushuesit

Moti i keq këtë të diel ka përfshirë edhe qytetin bregdetar të Durrësit.

Plazhi sot është braktisur për shkak të reshjeve të shiut, që janë shoqëruar me stuhi dhe rrufe, të cilat kanë ‘trembur’ pushuesit.

Edhe vendi jonë nuk pritet të ngeli po u përfshirë nga “Liqeni i Ftohtë” që ka sjellë përmbytje të frikshme në Gjermani dhe Belgjikë, por shpresohet se nuk do të ketë dëme të mëdha.

Shtuar 18.07.2021 11:16