Bie Instagram, përdoruesit përballen me probleme

Në orën e fundit përdoruesit e Instagramit po përballen me probleme .

Ajo që përdoruesit po vënë re është se feed-i i tyre nuk shfaq postime të reja. Gjithashtu shumë nuk janë në gjendje të hyjnë në llogari. Atyre u kërkohet të logohen duke përdorur password-in.

Sipas faqes së internetit downdetector, problemet më të zakonshme të raportuara nga përdoruesit hyrja dhe përditësimi i përmbajtjes së profilit të tyre./albeu.com

Shtuar 22.09.2022 19:31