Bie euro dhe dollari, mësoni me sa këmbehen sot

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollari dhe Euros. Ndërkohë, Paundit Britanik dhe Franga Zbicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 101.7                     Shitet 102.4

Euro:                                    Blihet 122.9                     Shitet 123.4

Paundi Britanik:                  Blihet 141                     Shitet 142

Franga Zviceriane:               Blihet 110.8                       Shitet 111.7


Shtuar 28.04.2021 08:12