Fokusi i bisedës ishte “tek çështjet e energjisë dhe rajoni, si dhe tek mundësitë për thellimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dy palëshe, veçanërisht në fushën e ekonomisë dhe turizmit”.

Megjithate ajo qëra në sy ishte dora e djathtë e Presidentit,  e fashuar dhe me gishtin vogël plotësisht  mbuluar me fasho.

Nuk ka ende ndonjë informacion nga Presidenca në lidhje me gjendjen e Kreut të Shtetit, por prania e tij në takim tregon se gjendja e tij shëndetësore nuk e ka detyruar të anulojë agjendën. /albeu.com