Basha “zbret” në Elbasan, ka një meazh për qytetarët

32-vjeçarit i është bllokuar fleta votimit dhe më pas, policia e shoqëroi në  në ambientet e Komisariatit, për veprime të mëtejshme hetimore.

Në përfundim të veprimeve, specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Shkodër e arrestuan të riun për shkelje të fshehtësisë së votës.

Mësohet se ai është duke zhvilluar takime me qytetarët të cilëve u ka kërkuar që të dalin dhe të votojnë.

Këtë thirrje Basha e ka bërë disa herë gjatë ditës së sotme, ndërsa aktualisht po e bën nga qyteti i Elbasanit.

 

Pse në Elbasan?

Basha: Se e dua shumë, sepse e dua shumë, kam qënë deputet i Elbasanit, falë punës që kamë bërë e kam shumë më të lehtë. Është afruar me Tiranën më shumë se Durrësin.

Nëse humbni do ta pranoni?

I keni pyetjet e gabuara për personin e gabuar. Gjeni personin e duhur për tja bërë këtë pyetje. Elbasani do të fitojë. Elbasani po udhëheq me pjesmarrjen. Elbasani po i prin Shqipërisë.

Shtuar 25.04.2021 15:14