Autorë të 500 mijë euro vjedhjesh, shkatërrohet banda shqiptare në Spanjë

Autoritetet spanjolle kanë goditur dhe arrestuar anëtarët e një bande shqiptaro-kosovare që merrej me grabitje dhe e kishte selinë në Madrid.

Mediat spanjolle kanë raportuar se ata akuzohen për 57 grabitje me forcë , përfshirë një të kryer në një shtëpi ku banorët e saj ishin në brendësi. Një total prej 21 personash janë arrestuar për krime të kryera në shumë qytete në Spanjë përfshirë edhe kryeqytetin, Madridin.

Hetimet policore filluan si rezultat i një serie grabitjesh, e para prej tyre e kryer në mars 2019 në Malaga dhe kompania që ra pre e grabitjes paraqiti disa elementë që tregonin se ishin të njëjtit njerëz.

 

Shtuar 17.07.2021 17:10