Arrihet marrëveshja për ngrohjen qendrore në Maqedoninë e Veriut

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do të kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme dhe pa ndërprerje.

Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, me kërkesë të Ministrisë së Ekonomisë në bashkëpunim me Komisionin Rregullator, si dhe me Kabinetin e kryeministrit miratoi ligjin për kriteret dhe kushtet për arritjen e marrëveshjes mbi ngrohjen qendrore në Shkup./alsat


Shtuar 14.01.2022 20:53