Ambasadorët bëhen bashkë për t’ju dhënë një mesazh shqiptarëve: Mos e shit votën (VIDEO)

Ambasadorët e vendeve të BE-së dhe SHBA-ve janë bërë bashkë për t’i dhënë një mesazh të fortë qytetarëve pak ditë para zgjedhjeve të së dielës.

Ata deklarojnë se vota është e çdo qytetari dhe bëjnë apel për të mos e falur apo shitur dhe për të votuar më 25 prill. “Demokracia është e paçmueshme”, deklarojnë ata njëzëri.

Elsa Hastad, ambasadore e Suedisë: Së shpejti, do të kemi zgjedhje këtu në Shqipëri.

Fiona McCluney, koordinatore e Përhershme e OKB-së: Dhe për demokracinë zgjedhjet janë ngjarja më e rëndësishme.

Marcos Alonso Alonso, ambasador i Spanjës: Vota jote është e jotja.

Peter Japelj, ambasador i Sllovenisë: Nuk është dhuratë.

Vincenzo Del Monaco, kryetar i Prezencës së OSBE-së: Prandaj, mos e fal!

Momtchil Raytchevski, ambasador i Bullgarisë: Dhe mos e shit!

Yuri Kim, Ambasadore e Shteteve të Bashkuara të Amerikës: Në ditën e votimeve, voto!

Luigi Soreca, Ambasador i Bashkimit Europian: Dhe vendos ti për të ardhmen e vendit!

“Demokracia është e paçmueshme”, deklaruan ambasadorët së bashku.

Shtuar 22.04.2021 12:04