Alibeaj mbledh grupin e PD, 4 hapat se si do të dilet në një kandidat për presidentin

Në mbledhjen e grupit parlamentar të PD-së, Alibeaj ka propozuar 4 hapa të procedurës për përzgjedhjen e presidentit të PD, referuar draftit të bërë publik më herët.

Grupi i PD-së do të përzgjedhje 4 kandidatë, 2 nga grupi i PD dhe 2 nga Fatmir Mediu dhe Mesila Doda.

Ndërkohë, pas dhënies së emrave të formohet një grup i përbashkët PD-PS me 6 anëtarë dhe zgjedh 1 kandidat.

Kandidati propozohet me firma të përbashkëta PD-PS.