Alarm për eksploziv në Teatrin e Maqedonisë

Denoncohet për bombë në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë.

Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë, momentalisht janë bllokuar, pasi është denoncuar për prani të një bombe.

Efektivë policie ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë.

Ata kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes në ambientet e brendshme.

TV21 ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, por deri në këtë moment nuk janë të gatshëm për të ndarë detaje nga rasti./albeu.com/


Shtuar 30.11.2021 18:42