Alarm për bombë, Beogradi nën kërcënim, evakuohen 3 ministri

Për shkak të raportimit për bombën e vendosur, sot janë evakuuar të gjithë punonjësit në tre sektorë të Ministrisë së Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale, zyrat e të cilave ndodhen në rrugën Deçanska 8 në qendër të Beogradit. Ky është evakuimi i parë për shkak të një alarmi për bombë nga një institucion shtetëror.

Përkatësisht, se bomba dyshohet se ishte vendosur nuk është raportuar për ambientet e kësaj ministrie, por për shkollën e mesme “Shën Sava”, e cila ndodhet në të njëjtën adresë, por, natyrisht, siç e kërkon procedura, të gjithë në ndërtesa u evakuua.

Ministria e Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale
“Sot rreth orës 13, punëtorët e Ministrisë së Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale, 20 prej tyre, janë evakuuar nga objekti në rrugën “Deçanska”, për shkak të raportimit për një bombë të vendosur në shkollën e mesme” Sveti. Sava “, e cila gjendet në të njëjtën adresë.” është Blic në këtë Ministri.

“MDULS nuk ka marrë një raport për bombën, por shkolla, e cila ka njoftuar MDULS dhe autoritetet kompetente. Të gjithë punonjësit janë dërguar në punë nga shtëpia”, thuhet në deklaratë.

Në më shumë se 20 shkolla fillore ka mbërritur një e-mail me të njëjtin njoftim në turnin e pasdites dhe më pas është raportuar një bombë në qendrën tregtare “Stadion” dhe më pas ka mbërritur një e-mail ku thuhet se bombat dyshohet se janë vendosur të gjitha. mbi qytet.

Shtuar 16.05.2022 17:19