Aksioni ndaj “Prestige Resort”, publikohet shkresa e firmosur nga Dallëndyshe Bici: Resorti me leje

Publikohet një shkresë zyrtare e firmosur nga Kryeinspektorja e IKMT, Dallëndyshe Bici e cila tregon dhe konfirmon që resorti është një objekt i ndërtuar me leje nga Keshilli i Ministrave dhe Keshilli Kombetar i Territorit.

Në këtë shkrese thuhet nder të tjera se shoqëria ndërtuese disponon vendimin për miratimin e lejes së ndërtimit për objektin kompleksi truristik “Prestige Holiday Resort”.

Kjo shkrese mban firmen e Kryeinspektores Dallëndyshe Bicit që është po e njëjta zonjë që sot ndodhet në krye të IKMT.


Shtuar 1.12.2022 11:12