7 milion lekë për një shkallë, jepet masa e sigurisë për zyrtarët e bashkisë Durrës

Lihen në fuqi masat për të arrestuarit më tenderin 7 milion lekë në Bashkinë e Durrësit. Trupa gjykuese ka vendosur  “arrest në burg” për shtetasit:

Patriot Beqaraj, Gjergj Markola, Indrit Matmuja, Adriatik Velaj, Muhamed Likaxhiu, Artan Taho, Riza Sulaj, Albion Bushi.

“Arrest në shtëpi” është dhënë për shtetasen Lulzime Rami dhe “detyrim për t’u paraqitur në policinë gjyqësore” për shtetasen Elona Rami.


Shtuar 31.10.2021 12:07