5 shtyllat e programit të qeverisë “Rama III”, ku do fokusohen socialistët (FOTO LAJM)

Qeveria Rama pritet të prezantojë nesër në Kuvend programin e saj politik, ku bien në sy 5 shtylla bazë ku do të bazohet.

Rimëkëmbje e ekonomisë nga tërmeti dhe pandemia dhe mirëqenia për të gjithë, për një ekonomi të zhvilluar që krijon shanse për të gjithë, janë dy nga pikat kryesore të këtij programi qeverisës.

Gjithashtu pika të tjera bazë të qeverisë janë edhe zhvillimi infrastrukturor, investimet në teknologji dhe arsimi./albeu.com


Shtuar 15.09.2021 14:25