COVID-19 merr jetën e një tjetër mjeku të njohur shqiptar

Covid-19 i ka marrë jetën mjekut gjinokolog  në moshën 75-vjeçare, Adhon Polena.

Doktor Adhoni do të mbahet mend si një nga intelektualët korçar, një familjar me vlera dhe një qytetar i rrallë.

Adhon Polena është djali i doktorit të njohur ikonës së mjekesise Sotir Polena.

 

 

Shtuar 9.04.2021 20:58