13 viktima e 677 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut ka informuar për rritjen e numrit të infektimeve me COVID-19. Nga 3317 teste të kryera gjatë 24 orëve janë regjistruar 677 raste të reja të infektimeve.

Në Shkup janë 279, Manastir 86, Prilep 34, Kumanovë 30 etj, përcjell INA.

Gjatë 24 orëve janë shëruar 517 paicentë, prej të cilëve 237 janë nga Shkupi, 36 nga Kumanova, 30 nga Prilepi,etj.

Ndërsa janë regjistruar edhe 13 të vdekur, prej tëcilëve 5 nga Shkupi si dhe nga një në disa qytete të vendit.