Vuçiç me pako ekonimike për serbët në Kosovë

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq ka bërë të ditur një pako të re ekonomike për qytetarët serbë.

Nga 12 maji, secili qytetar fillimisht do të marr nga 30 euro, ndërsa me shuma financiare do të ndihmohen edhe bizneset.

 

 

Vuçiq ka bërë të ditur se serbët që jetojnë në Kosovë do të përfitojnë nga 100 euro për secilin qytetar.

Të gjithë qytetarët serbë që jetojnë në Kosovë dhe që janë të papunë, do të përfitojnë nga 200 euro në kuadër të kësaj pako ekonomike.


Shtuar 3.05.2021 12:36

Tags: ,