I ra çatia mbi kokë, komuna e Prishtinës e dëmshpërblen me 110 mijë euro 23-vjeçaren

Era e fortë ka bërë që nga godina e re e komunës në Prishtinë, të shkëputet dhe të bjerë një pjesë e çatisë së saj.

Si pasojë është goditur në kokë një 23-vjeçare që ishte duke kaluar aty pranë, e cila është dërguar me urgjencë në spital, teksa autoritetety mjekësore kanë dhën edhe detaje mbi gjendjen e saj.

Për këtë arsye anëtarët e Këshillit Komunal, kanë vendosur për dëmshpërblimin e saj me 110 mijë euro.


Shtuar 24.05.2024 18:54