Kreu i Bundestagut: Vuçiqi është zgjatje e Kremlinit dhe Pekinit në Evropë

Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme të Bundestagut gjerman, Michael Roth, tha se presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq hidhet në krahët e regjimit kinez.

“Vuçiq në mënyrë cinike hidhet në krahët e regjimit kinez dhe i jep atij një kalim të lirë për një zgjidhje ushtarake të çështjes së Tajvanit.

Vuçiq është zgjatje e Kremlinit dhe i Pekinit në Evropë”, ka shkruar ai në platformën ‘X’.


Shtuar 27.02.2024 12:18