Hoti, Veliu dhe Selmanaj të vendosur: Nuk votojnë sërish

Deputetët e LDK-së, Agim Veliu, Avdullah Hoti e Driton Selmanaj nuk kanë votuar për Presidentin edhe në përsëritjen e raundit të parë në votime.

vijon…

Shtuar 3.04.2021 09:04