3 deri 6 muaj punë në Gjermani, Ambasada me detaje për kosovarët e interesuar

Ambasada Gjermane në Kosovë ka dhënë detaje për një mundësi punësimi në Gjermani.

Sipas Ambasadës, mund të aplikoni për një praktikë me pagesë tre deri në gjashtë muaj në një kompani lider gjermane në Gjermani duke filluar nga data 3 korrik 2023.

“Bashkohuni me Programin tonë të Internshipit të Biznesit Gjerman për Vendet e Ballkanit Perëndimor dhe bëhuni mbajtës i bursave të gjeneratës 2023. Aplikoni për një praktikë me pagesë tre deri në gjashtë muaj në një kompani lider gjermane në Gjermani duke filluar nga data 3 korrik 2023”, thuhet në njoftim.

Gjithashtu sipas Ambasadës Gjermane, thirrja për aplikim është e hapur nga 1 tetori deri më 16 nëntor.

“Thirrja për aplikim është e hapur nga data 1 tetor deri më 16 nëntor (11:59 pasdite) 2022”, thuhet në njoftim./albeu.com/