999 rezultate për

spasiq

Kërkohet arrestimi i komandantëve të UÇK-së Në kuadër të “dialogut ndërserb” për Kosovën, Shoqata e familjeve të të rrëmbyerve dhe të vrarëve në Kosovë, sot në trye
Edhe në një komunë tjetër përmbyset rezultati Numërimi i votave me kusht, me postë dhe ato me nevoja të veçanta ka përmbysur rezultatin edhe në Kllokot. Derisa nga