999 rezultate për

shkaktoje

Duhani dhe alkooli mund të shkaktojë kancer Kohët e fundit, gjatë një bisede në programin televiziv të Dejvid Letterman, aktori Michael Douglas tha se ishte diagnos
Piercing mund te shkaktoje edhe vdekjen Tatuazhet dhe pirsat janë një burim infeksioni në trupin e atij që zgjedh të ketë një